joomla 1.6

English Chinese (Traditional) Finnish French German Italian Portuguese Russian Spanish Serbian Hungarian Maltese

Ponude

 

ZLATAN NAKIT

Vekovima zlato ima poziciju kralja nakita i tu je poziciju zadržao do danas. Njegova vrednost i lepota čuvaju ga na pijedestalu, a mogućnost izrade svakog oblika od ovog dragocenog materijala ne prestaje biti inspiracija dizajnerima i pravim ljubiteljima nakita.

Burme – nakit u čijem dizajnu ima najviše novina poslednjih godina. Izrađene od belog ili žutog zlata, obične ili anatomske, sa brilijantima ili bez njih, uz mogućnost da i sami osmislite svoju burmu iz snova, koju mi možemo izraditi.

Zlatan nakit za decu (minđuše, narukvice, privesci, ogrlice, kaučuk narukvice), nakit za muškarce (nakit sa kaučukom, prstenje, igle za kravatu, dugmad za manžetne), nakit sa dragim (dijamant, smaragd, rubin, safir), poludragim kamenjem i biserima – poklanja se najznačajnijim osobama u našim životima i zato ga treba pažljivo birati.

U našoj zlatari vršimo popravke i čišćenje nakita od plemenitih metala, procenu dragog kamenja, izradu nakita, otkup, kao i zamenu starog nakita za novi. Osim toga, vršimo  ručno ili mašinsko graviranje, kao i matiranje i dijamantiranje na visoki sjaj.

  

 

SREBRNI NAKIT

Moderan dizajn, mogućnost izrade nakita u svim oblicima, učinili su da ovaj plemeniti metal bude među najpopularnijim nakitom kod nas. Više on nije samo ženski nakit: narukvica, ogrlica, naušnica, prsten ili privezak, on je postao jedan od najvažnijih detalja, koja govori o stilu osobe koja ga nosi. Ono što izgled jedne osobe čini posebnim jesu detalji kojima posvećuje pažnju: srebrna igla za kravatu ili dugme za manžetne su detalji koji izgled muškarca i utisak koji on ostavlja, može znatno izmeniti.

Srebrne ogrlice sa imenom, koje se mogu izraditi u najjednostavnijem obliku, ali i ukrašene cirkonima, nakit su koje mnogi doživljavaju kao talisman, te je popularan među svim uzrastima.

    

 

POLUDRAGO KAMENJE

Nakit od poludragog kamenja i minerala (ametist, gorski kristal, ružičasti kvarc, malahit, citrin...), bez obzira da li se nosi zbog njegovog uticaja na zdravlje ili zbog njegove lepote, izuzetno je popularan, i to jednako među muškarcima i ženama.

Svaka vrsta kamena ima drugačije fizičke i hemijske karakteristike, zbog kojih, prema verovanju, svaki ima poseban uticaj na zdravlje i raspoloženje osobe koja ga nosi. Astrologija nam, po horoskopskim znacima, preporučuje kamen koji najpozitivnije utiče na odredjeni znak, njegovo opšte fizičko i mentalno zdravlje.

Poludrago kamenje u svom prirodnom obliku, ali i ukrasne predmete izradjene od poludragog kamena (sobne fontane, „Drvo sreće“, figurice životinjica i sl) ukrasiće i oplemeniti prostor u kome najviše boravite.

  

 

PIERCING – BIOPLAST

Kada se konačno donese odluka da se nakit ugradi u pupak, nos, jezik ili usnu, izuzetno je važno kakav se nakit odabira. U našoj ponudi nalazi se nakit za telo, pojedinačno pakovan u specijalnu ambalažu, koji je biokompatibilan, fleksibilan, može se skraćivati i ne izaziva alergijske reakcije, te je proces zaceljivanja kože pri njegovoj ugradnji brži u odnosu na ostali nakit iste namene.


 

BISERI

U svim legendama biseri su simbol čistote, lepote i ljubavi, nakit koji daruje sreću njegovom vlasniku. Biser je savršeni proizvod prirode, čije je rođenje u potpunosti prirodan proces. Minđuše, narukvice i ogrlice bisera, raznih boja i veličina, oduvek su simbol statusa i bogatstva osobe koja ih nosi.

Gajeni biseri, zbog svoje pristupačne cene, ali i lepote kakvu imaju samo darovi prirode, vratili su bisere u modu, te ih učinili pogodnim i za svečane prilike, ali i najzanimljivijim nakitom za manje svečane prilike.

Mogućnost izrade nakita u kombinaciji bisera i poludragog kamena čini da svaka ogrlica ili narukvica bude unikatna i originalna.

    

 

ŽOLNAI PORCELAN („ZSOLNAY“)

Najpoznatiji porcelan u Mađarskoj (Zsolnay) izuzetno poznat i u našoj zemlji zbog svoje lepote i kvaliteta, ali i čuvene subotičke fontane izgrađene u centru grada, dostupan je i našim kupcima. Zsolnay servisi za ručavanje ili ukrasni predmeti (poput čuvene palićke Plave vaze, u raznim veličinama) izuzetan su poklon za venčanja, rođendane i slične porodične svečanosti.

  

 

UKRASNI I UPOTREBNI PREDMETI

„Život čine male stvari“ – često to zaboravljamo kada opremamo svoj dom. Čaše od farbanog stakla ili kristala ulepšavaju i oplemenjuju prostor u kome boravimo. Lampa, ram za sliku, stona i džepna ogledala sa Swarovski kristalima, kutija za nakit detalji su kojima treba posvetiti posebnu pažnju.

  

 

 MODNI NAKIT

Poslednjih godina je, više nego ikada, u modi bižuterija. Kako je nakit postao glavni modni detalj, mnoge žene ne mogu zamisliti ni jednu odevnu kombinaciju koju neće upotpuniti nakitom. Bižuterija je pobrala simpatije i vernost mnogih dama, jer se ona danas izrađuje od kvalitetnih materijala. Krupne narukvice, ogrlice, minđuše, broševi i prstenje, zanimljiva kombinacija materijala, veličina i boja, učinile su bižuteriju omiljenim modnim detaljom svih dama koje vole da svaki dan izgledaju interesantno i drugačije.

  

 

ZA MUŠKARCE

Iako se ponekad čini da muškarci poklanjaju više, pronaći pravi poklon za muškarca izuzetno je teško. Muške kožne torbe i novčanici mogu biti odgovarajući poklon za muškarca, ali švajcarski VICTORINOX nož ili ZIPPO upaljač je svakako poklon koji će obradovati svakog muškarca.

   

 

Katalog proizvoda
Anketa
U kojoj radnji najviše kupujete?
 
Moric

Knjiga utisaka

Korisnika na sajtu
Imamo 26 gostiju na mreži
Podeli na svom profilu
Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google