joomla 1.6

English Chinese (Traditional) Finnish French German Italian Portuguese Russian Spanish Serbian Hungarian Maltese

O nama

ZLATARA „MORIC“, Štrosmajerova 7, Subotica

 

Zlatara ”Moric”, već 60 godina, oplemenjuje svojom kreacijom i stručnim radom zlato, taj plemeniti metal, koji su sa ponosom nosile ne samo hiljade Subotičana, nego više hiljada ljubitelja lepog nakita u ovom delu Evrope.

 

Nastavljajući tu bogatu tradiciju, čije je temelje postavila porodica Moric, zlatarska radnja “Moric”, prilagođavajući se zahtevima vremena, primenom novih estetskih, dizajnerskih i tehnoloških dostignuća u proizvodnji nakita, učiniće sve da zadovolji potrebe i najprobirljivijih ljubitelja nakita i onih koji žele i vole da poklanjaju trajno i lepo.

Kolekcija zlatare “Moric” je raznovrsna. Pored sopstvene proizvodnje, u kolekciji su zastupljeni i proizvodi zlatara sa ovih prostora, ali i zlatarskih majstora, iz više zemalja koji primenjuju najnovije dizajne i tehnologije u svetu nakita. Ako, ipak, kolekcija nakita u našoj zlatari samo podstakne Vašu maštu, iz velikog broja kataloga možete izabrati ono što želite i, za kratko vreme, naši će majstori ispuniti Vaše želje.

 

U ovoj zlatari srešćete prave mjstora zlatarstv s 40 godina juvelirskog iskustva, koji će Vam na licu mesta u izuzetno kavlitetnoj izvedbi popraviti i obnoviti Vaš nakit i ispuniti Vašu posebnu želju za poseban nakit urađen samo po Vašoj želji i po Vašoj potrebi.

 

Otkupljujemo vaše staro zlato i srebro po aktuelnoj dnevnoj ceni.

PONUDA:

 

-          zlatan nakit – iz svih krajeva sveta

 

-          zlatan nakit – izrada po narudžbi

 

-          ekskluzivan srebrni nakit

 

-          program za decu – zlatan i srebrni nakit 

 

-          veliki izbor burmi

 

-          popravke i održavanje nakita

 

-          srebrni nakit Crystal club sa originalni elementima od Swarovski kristala

                     

 

         „Moric“, jer imate svoj stil.

 

 


 

U srcu Subotice, samo stotinjak metara od Gradske kuće, u ul. Štromajerova br. 9, pored zlatare „Moric“, nalazi se jedna od najlepše uređenih prodavnica u  gradu, koja pleni savremenim, ali toplim enterijerom i, pre svega, kvalitetnom uslugom osoblja koje je ospobljeno da zadovolji potrebe i najprobirljivijih ljubitelja nakita i poklona.

 

Ponuda srebrnog nakita u našoj prodavnici uvek je u skladu sa poslednjim svetskim trendovima u izradi nakita, a u ponudi su i srebrni ukrasni i upotrebni predmeti (svećnjaci, tabakere, vaze, držači za vizit karte i drugo).

 

Osim srebrnog nakita sa cirkonima i poludragim kamenjem, nudimo i veliki izbor srebrnog nakita sa Swarovski kristalom.

 

Osim „klasičnih“ pirsinga, nudimo i specijalni „BIOPLAST“ nakit, koji je napravljen tako da, prilikom bušenja, odnosno „ugradnje“ nakita za telo, ne može doći do alergijske reakcije, kao što se to može desiti kod „klasičnog“ pirsinga.

 

U prodavnici „FRAMOR“ možete pronaći najširi izbor predmeta i nakita od minerala i poludragog kamenja (ametist, gorski kristal, ćilibar, citrin, onix i dr.) koji potiču iz Južne Afrike, Brazila i drugih delova sveta.

 

U ponudi se nalazi obrađeno i neobrađeno poludrago kamenje u obliku nakita (narukvice, lančići, medaljoni), kao i upotrebni i ukrasni predmeti (figure za ulepšavanje enterijera, drvo sreće).

 

Odabir odgovarajućeg poludragog kamena može se vršiti na osnovu njihovih fizičkih i hemijskih karakteristika, ali i na osnovu eventualnih zdravstvenih problema koje želite rešiti posedovanjem ovih minerala.

 

Poznata su vekovna verovanja o dobroćudnim delovanjima minerala na pojedine organe čovekovog organizma ili da je u skldu sa njegovim horoskopskim znakom kao i to da uređenje prostora gde provodimo naše vreme bude u skladu sa Feng Shui. Sve informacije o karakteiristikama minerala može Vam pružiti naše stručno osoblje.

 

Kako poslednjih godina modni nakit svakodnevno koristi svaka moderna žena, u raznim prilikama i odevnim kombinacijama, u našu ponudu smo uvrstili i najkvalitetniji modni nakit svih dezena i boja.

 

Srebrni nakit Crystal club sa originalni elementima od Swarovski kristala

           

U našoj ponudi se nalaze ručni satovi i kožna galanterija (ženske i muške tašne, novčanici, kaiševi)

 

U prodavnici „FRAMOR“ se, osim ukrasnih predmeta od metala i stakla (bonbonjere, svećnjaci, farbane čaše), nalaze i ukrasni i upotrebni predmeti od porcelana „ZSOLNAY“ (jedan od najpoznatijih proizvođača porcelana u svetu gde je proizveden porcelan za plavu i zelenu fontanu u Subotici i plavu vazu na Paliću).

 

       Uživajte u lepotama koja Vam pruža prodavnic Framor

 

 


 

... Da Vaš nakit govori najlepše o Vama ...

 

Ako želite da imate ili poklanjate najlepši nakit, kvalitetne izrade i modernog dizajna, posetite zlataru „Oro“, u Subotici, ulica Štrosmajerova br. 14.

 

Zlatan i srebrni nakit koji se nalazi u našoj ponudi učiniće posebne trenutke u Vašim životima nezaboravnim.


U velikoj ponudi nakita za posebne prilike (rođenje deteta, krštenje, veridbe , venčanja...), kao i nakita sa dragim kamenjem, i najprefinjeniji ljubitelj nakita će pronaći nešto za sebe.

 

Ukoliko, ipak, želite sami kreirati svoj nakit, naše osoblje ce Vam  pružiti najbolje, izradivši za Vas nakit visokog kvaliteta.

 

Stvorili smo uslove za brzo čišćenje i obnovu vašeg nakita, kao i zamenu vašeg starog nakita za novi.

 

"ORO" - ... Da Vaš nakit govori najlepše o Vama ...

 

Katalog proizvoda
Anketa
U kojoj radnji najviše kupujete?
 
Moric

Knjiga utisaka

Korisnika na sajtu
Imamo 32 gostiju na mreži
Podeli na svom profilu
Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google